Nyhedsbrev Marts 2019

Vintergækker, erantis og krokus myldrer frem. Vi har lige slået katten af tønden, de lyse timer tager til – og vi går en dejlig forårstid i møde.

Her på Kildehøj leves livet og dagene med mange gode oplevelser. Personalet gør det allerbedste for vore beboere, og mange frivillige bringer så meget godt ind i hverdagene her. Vi nyder også ethvert besøg fra mange glade pårørende. Det ligger os meget på sinde, at alle oplever, det er godt at komme i vores hjem.

Vi har haft et opfølgningstilsyn fra Styrelsen fra Patientsikkerhed, hvor personalet fik stor ros for dokumentation og medicinhåndtering og for at, der bliver taget så godt hånd om beboernes helbredsmæssige situation. Fødevarestyrelsen har også været på tilsyn og givet en smiley. Det er dejligt på denne måde at få anerkendelse for det gode arbejde, der gøres her.

I år skal mange medarbejdere på Danske Diakonhjems kursus ”Ånd og Rødder”, hvor der arbejdes med vore værdier med afsæt i det kristne menneskesyn og hvad det betyder for vores måde at være sammen på her på Kildehøj.

Forberedelser er i gang til Hjælperfest den 14. marts, hvor vi gerne vil give alle vore frivillige en aften med en god middag, musik, sang og hygge. Vi kan ikke skønne nok på alt det, de bidrager med for vore beboere.

Den 11. maj inviterer vi til arbejdsdag med hyggeligt samvær, rengøring, havearbejde og en god frokost. Denne gang bliver der mulighed for at købe tøj ved lokale butikker, der kommer her med et udvalg.

Før vi får set os om, er det sommer og årets ferietur er under planlægning. Det bliver fra 17. til 20. september på Feriecenter Slettestrand med mulighed for tur i hestevogn, festaften med musik og dans, tur til havet og mulighed for en dukkert i varmvandsbassin. Vi håber, at mange af vore beboere kan få en fantastisk oplevelse her.

I A-huset har vi en ny udstilling af malerier. Kunstneren er Jata Stojanovic og hendes billeder er til salg.

Med denne orientering vil jeg ønske alle en dejlig forårstid.

Med venlig hilsen forstander Jette Forbech