Nyhedsbrev marts 2018

Nyhedsbrev til pårørende Marts 2018

Indvielsesfest for vores nye Bus / Fødselsdagsfest. Vores nye bus, en antracit grå Ford Transit, er så småt ved snart at være klar til levering her på Kildehøj. Vi mangler kun at få sat reklame LOGOér på.

Vi holder stor indvielsesfest for bussen og slår det sammen med Kildehøjs fødselsdag, fredag den 4. maj, hvor alle er meget velkommen til at fejre dagen med os.

Hold øje med hjemmeside og vores info skærme - der er tilmelding til festen. Info skærme. Vi har - som nogle måske har opdaget - investeret i nye informationsskærme, som hænger i begge indgangspartier. Vi glæder os meget til, at disse kommer i drift, så vi bedre kan informere pårørende, frivillige og andre besøgende i huset om livet på Kildehøj. Vi håber info- skærmene, vil bringe glæde og information til jer alle! Vi beholder selvfølgelig vores hjemmeside, som fortsat vil være opdateret. www.plejehjemmet-kildehoej.dk

Vandskade på Kildehøj. Vi havde i starten af marts en forholdsvis stor vandskade i Hus C, hvor et fjernvarmerør sprang. Brandvæsenet kom og alle beboere blev evakueret til vores udendørs drivhus, hvor beboerne blev udstyret med tæpper og dyner!

Det viste sig, at det, som vi troede var røg, skulle vise sig at være vandamp fra et sprunget fjernvarmerør. En beboer er flyttet midlertidig ud af sin lejlighed og ind i en ledig lejlighed i et andet hus og sygeplejekontoret er flyttet til vaskerummet. Vi beklager meget den store gene, som dette kan have betydet for vores beboere, personale og andre, der kommer i huset.

Vi arbejder - sammen med forsikringsselvskabet og håndværkere på, at få skaden udbedret så hurtigt som muligt. Maling i fællesrummene i alle huse samt nye lamper og LED belysning. Som nogle formentlig har bemærket, er vi i fuld gang med at få malet alle 3 fællesrum og gangarealer på Kildehøj.

Ligeledes er Hus A med administration blevet "frisket op" og der er som et nyt tiltag skiftende kunstnere, der hænger deres kunst på gangarealer og i mødelokalet. Disse kunstværker kan købes.

I Husene forventer vi, at vi er helt færdige med malearbejdet og udskiftning af belysning i løbet af maj måned. Når der males i fællesrummene flyttes måltiderne i mødelokalet, hvor maden indtages. Vi håber på jeres forståelse for det uro, som håndværkerene forvolder - men vi glæder os C til at få Kildehøj "frisket op" med klare og friske farver samt nye lamper. Pårørendedag.

Vi glæder os til pårørendedag, som bliver Lørdag 26. maj. Denne dag er Kildehøj vært med dejlig morgenmad og frokost og vi vil sammen få gjort lidt rent i fællesrum og beboernes lejligheder. Ligeledes er der aktiviteter udenfor i samarbejde med vores Pedel og nogle af de frivillige på Kildehøj. Desuden kommer IH mode - dametøjsbutik fra Vildbjerg - og der vil være mulighed for at prøve tøjet og evt. købe noget. Husk penge, så der kan afregnes, også hvis I som pårørende evt. ikke kommer denne dag.

Med ønsket om en rigtig dejlig påske til alle

Vanda Vestergaard

Forstander